De afgelopen jaren heb ik veel met Joyce samengewerkt. Bij ieder event viel het mij op dat alles tot in de puntjes door haar geregeld was om mijn werk te kunnen doen. Werken met Joyce ervaar ik bij ieder project als plezierig en ontspannen. Iets wat zij ook als persoon enorm uitstraalt. Dit geeft mij de ruimte om mijn werk op een prettige manier te doen.

Marcel Krijgsman, Fotograaf

Joyce is gedreven om resultaten op te leveren. Enthousiast neemt ze de leiding en houdt het overzicht, met constante blik op onze visie. Haar passie werkt aanstekelijk. Zo heeft ze al veel opdrachten succesvol afgerond bij AgroEnergy. Ons Symposium, later de webredactie, de contentkalender en vele events. De rode draad was de website. We hebben een mooi compleet resultaat neergezet met een team van professionals. Joyce was spin in het web en heeft ons allen gemotiveerd naar beter en meer.

Femke den Ouden Oliveira, Digital Transformation Officer / QA - AgroEnergy @ Eneco

Ik heb meerdere malen met Joyce samengewerkt. Dat was zowel als opdrachtgever en als opdrachtnemer. Joyce kijkt altijd met een open en frisse blik. Ze schrikt niet terug voor de status quo, maar zal er ook zeker niet in berusten. Haar oog voor detail en focus op de gebruiker zorgen kwaliteit en bruikbaarheid van foto's en designs.

Bart Verheijen, Founder GuruScan

Ik ken Joyce als een betrokken en bevlogen collega. Ze weet in een korte tijd de inhoud eigen te maken, een passende strategie uit te zetten en met beperkte middelen maximaal resultaat te behalen. Haar vrolijke uitstraling en passievolle gedrevenheid zijn inspirerend voor het hele team.

Peter Onstein, Festivalmanager & Eventproducer

Joyce = enthousiasme + gedrevenheid in één. Ze weet wat ze wil en krijgt ook anderen enthousiast en in beweging. Ze durft anders te denken. En het mooiste: ze doet iets met creatieve ideeën. Zo zorgt ze ervoor dat bedrijven met hun tijd mee gaan. Bij Bovemij heeft zij sociale innovatie op de kaart gezet.

Joris van Meel, Corporate communicatie Bovemij

Ik heb Joyce als een enorm energieke en daadkrachtige collega ervaren tijdens onze interimperiode bij AgroEnergy. Joyce is een creatief persoon waar je goed mee kunt sparren en waar je enorm veel meters mee kunt maken. Als je als organisatie flinke stappen wil maken, dan ben je bij Joyce aan het juiste adres.

Lisa Niehoff, Community Manager & Content Creator