Sharing is Caring

By 14 november 2016Geen categorie

Op 8 november 2016 deed ik via Facebook mee aan een social experiment. Boeken delen! Het aloude ketting-systeem, de reacties waren uiteenlopend, van: ‘ja, ik doe mee’, tot ‘ik ga zuur doen, want dit systeem werkt niet’ .

Het bleek te werken; slechts een paar dagen later, kwam de postbode ineens vaker aan mijn deur om¬†een aantal inspirerende boeken te bezorgen. Favoriete verhalen van mensen die ik niet kende. Een daarvan was het boek ‘De moed van imperfectie’, van Brene Brown.¬†Perfectionisme laten varen, stress als levensstijl loslaten, vertrouwen op intuitie, creativiteit de ruimte geven; samengevat in tien stellingen om meer ‘bezield te kunnen leven’. Leven vanuit het gevoel dat je het waard bent.

Juist in een weekend waarin ik even tijd voor mezelf nodig had om op adem te komen, valt dit verhaal op mijn deurmat. Wat een mooi cadeau.

Ik kan het boek iedereen aanraden. Het experiment ook trouwens, wat mij betreft helemaal geslaagd!

Leave a Reply