One true calling. Eentje maar?

By 31 oktober 2016Geen categorie

Via-via ontdekte ik deze TEDtalk over “multipotentialites”. Zó herkenbaar. Ik ontdekte mijn rode draad in het leven: het telkens vinden van nieuwe interesses. Die steeds een nieuwe passie worden.

En wat daar zo mooi aan is? Deze ‘tijdelijke’ passies brachten mij uit mijn comfortzone en lieten me kennismaken met nieuwe branches. Wereldwijd met nieuwe mensen waarmee ik een connectie maakte en uiteenlopende ideeën kon uitwisselen.

Het zijn deze passies die ervaringen voor laten gaan. Ervaringen die op een later moment toepasbaar zijn. Op de momenten wanneer je weer ergens ‘nieuw’ of een ‘beginner’ bent.

Dat maakt dat ik elke dag met liefde, mezelf ben. Geluk? Dat bestaat dagelijks uit kleine momentjes. Wanneer blijkt dat de optelsom van mijn ‘tijdelijke’ passies weer van toegevoegde waarde kunnen zijn voor een ander. Hokjes en stramienen? Liever niet. Laat mij mijn hart volgen, &Joyce zijn. Because this is how I’m wired!

 

 

Leave a Reply